tag:blogger.com,1999:blog-7575125546896664680.post5023181985476492977..comments2024-02-04T12:21:43.739+01:00Comments on Heel Gezonde Mama - Over Leven: Zuur-base tabelSanna Jonkharthttp://www.blogger.com/profile/10065177962530281806noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-7575125546896664680.post-83377359455200506332023-05-06T21:12:22.945+02:002023-05-06T21:12:22.945+02:00Dat viel mij ook al op 😕Dat viel mij ook al op 😕Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7575125546896664680.post-72185136994140981482022-04-28T12:47:50.520+02:002022-04-28T12:47:50.520+02:00Ik zie hier veel producten staan die in andere tab...Ik zie hier veel producten staan die in andere tabellen als alkalisch of sterk alkalisch worden opgegeven, maar die volgens deze tabel juist zuurvormend of sterk zuurvormend zijn. Hoe kom ik erachter welke info correct is? Voorbeeld: in andere tabellen zouden mandarijnen alkalisch danwel sterk alkalisch zijn, hier zou het sterk zuurvormend zijn. Het omgekeerde geldt dan weer voor amandelen. Heel verwarrend dus!Anonymousnoreply@blogger.com