WEBSHOP

Op 22 oktober 2014 is de vernieuwde webshop van Heel Gezonde Mama online gegaan!

In deze winkel vind je steeds meer producten die je kunnen ondersteunen bij jouw (holistisch) gezonde levensstijl. Bak thuis je eigen Heel Gezonde Koekjes, - spritsen, en
(cup-)cakes!  En als enige in Nederland verkoopt Heel Gezonde Mama een bakmix voor spelt desembrood die echt zonder gist is en tóch makkelijk en snel te bereiden is. (Het kan zelfs in de broodmachine!) En wat dacht je van pizzadeeg zonder gist?

Ben je op zoek naar een originele invulling van je kinderfeestje? Dan kun je hier binnenkort ook de Heel Gezonde Mama verjaardagspakketten bestellen!

Onze specialiteit:
Bio authentieke*, pure ingrediënten, altijd zonder geraffineerde suikers en tarwe en op zo’n manier samengesteld dat ze de suikerspiegel in balans houden. Dat is beter voor je gezondheid én je lijn!
De uitgekiende receptuur is het resultaat van 25 jaar praktijkervaring en diverse opleidingen. Het streven is gezinnen te ondersteunen bij een gezonde (holistische) levensstijl, met producten die heel “gewoon” lijken. Zo pas je het heel makkelijk in je dagelijkse en sociale leven in. Intussen werken ze door hun unieke samenstelling ondersteunend voor je lichaam. Voeding in plaats van vulling!

Klik op deze link om de winkel te bekijken:


* Bio authentiek: meestal biologisch gecertificeerd, altijd zonder pesticiden, chemische toevoegingen en door onze leveranciers met passie geteeld/geproduceerd. 100% (h)eerlijk!

Bakproducten 


    

Kinderfeestpakketten


                 Cosmetica (100% vers)

                        E-Books