Welkom

Een heel gezonde mama...dat is wat ik wilde zijn toen ik een jaar of 8 geleden de diagnose CVS/ME te horen kreeg. In de jaren die volgden heb ik vele cursussen, therapieen, voedingspatronen, en levensstijlen gedaan en uitgeprobeerd. Mijn pad naar genezing heeft mij veel inzichten gebracht en heeft mij een met recht "holistische" kijk op gezondheid en (op)voeding gegeven. 

Inmiddels ligt CVS of ME achter mij, en kan ik met dankbaarheid naar die periode terug kijken. Het leven is natuurlijk altijd zoeken naar balans, maar inmiddels kan ik van mijzelf zeggen dat ik intussen heel hard op weg ben om Heel en Gezond mama te zijn. 

Op deze blog wil ik mijn inzichten met je delen. Niet om te bekeren of vanuit de overtuiging dat dit de "enige waarheid is". Hetgeen dat ik heb ontdekt voor mijzelf is juist dat er niet één waarheid is. Er is niet één perfect dieet, er is niet één perfecte religie, geen één manier van opvoeden en ook niet één perfect wondermiddel dat ieder mens zich goed kan doen voelen. Het enige dat ik weet, is dat ik mij als mens Heel en Gezond voel door VOEDING. En voeding zie ik in de breedste zin van het woord: het is alles dat je tot je neemt. Van eten en drinken, tot hetgeen dat je ziet, hoort, ruikt, proeft, leest, ademt en.....denkt.

Vandaar: een blog over VOEDING en OPvoeding, maar in een ruimere betekenis dan je wellicht op het eerste gezicht zou kunnen denken. Dus...kom gezellig binnen en voel je welkom! Ik nodig je ook van harte uit om vaker terug te komen, want de weblog "has only just begun"....

Sanna 5 september 2012 


Naschrift:

Deze blog is onderdeel geworden van de totale website www.heelgezondemama.nl Op deze website vind je alle ins en outs van mijn visie op voeding en opvoeding, en alle mogelijkheden die ik je vanaf nu kan bieden. Dit kan varieren van E-books en adviezen op maat (ook voor kindercentra, scholen en bedrijven!), tot kant en klare bakmixen, cadeautjes en kinderfeestpakketten voor thuis. Allemaal met de hand en met liefde gemaakt in de keuken van Heel Gezonde Mama! Kom maar gauw kijken, je bent van harte welkom!

Sanna, april 2014