woensdag 9 december 2015

Groener dan groen (klimaattop 2015)

Onze aarde.......Zó mooi!!!!
Nu in Parijs de hoge heren hopelijk eindelijk beseffen dat het echt vijf voor twaalf is voor ons klimaat, is vandaag het startsein gegeven van mijn eigen Ringana Team. Wat een mooie tijd om te starten!

Ringana was voor mij een eye-opener... Natuurlijk wist ik dat in onze gewone verzorgingsproducten allerlei rommel zat. Maar ach...ik gebruikte vooral ook biologische verzorgingsproducten dus ik was er verder niet zo erg mee bezig. Mijn voedingssupplementen waren ook natuurlijk, dus dat zou ook wel snor zitten. Tot ik er achter kwam dat:

- Ieder verzorgingsproduct dat in de winkelschappen ligt minimaal 24 mnd houdbaar moet zijn (en dus iéts moet bevatten wat er voor zorgt dat het houdbaar blijft)
- De werkzame stoffen in de winkelproducten hierdoor maximaal 4 % zijn
- Natuurlijke ingredienten alleen maar werkzaam zijn in ons lichaam als ze vérs zijn
- Een product "groen" genoemd kan worden ook als 75% van de bedrijfsvoering helemaal niet groen is
- De meeste dagelijkse verzorgingsproducten hormoonverstorende stoffen bevatten. Oók die voor baby's en kinderen.
- De meeste verzorgingsproducten stoffen bevatten die de huid of ons lichaam belasten in plaats van voeden. Hierdoor verliest je lichaam zijn eigen balans en wordt afhankelijk van de producten om die kunstmatige balans te houden. (Ik dacht aan mijn moeder, die letterlijk niet zonder Labello kon....)


En toen kwam Ringana op mijn pad. Toen mijn huid kennis maakte met de handcreme wist ik niet wat me overkwam! Het is moeilijk te omschrijven, maar ik vóelde dat het goed was. Mijn huid herademde, iets anders kan ik er niet van maken. Ik wilde méér! Wat was dát?! Oh....en het geurtje....zo helemaal natuurlijk en fris....geen namaak parfummetje of sterke etherische olie....gewoon alsof je in een veld met gras en bloemen stond! Daar wilde ik meer over weten.

Al snel bleek dat Ringana's oprichter Andreas Wilfinger een zeer gedreven man is, die de hele wereld groen zou willen maken. Hij doet geen enkele consessie, en dat al bijna 20 jaar. Zijn 100% filosofie is letterlijk 100%:

100% vers
100% consequent
100% werkzaam
100% Etisch

Heel klein begonnen, is zijn geesteskind Ringana inmiddels heel groot aan het groeien, en dat is niet voor niets. De meeste mensen die kennis maken met de producten zijn zo tevreden dat ze nooit meer anders willen. Daarbij komt dat de filosofie zó aanspreekt en echt is, dat men niet meer terug kan naar halfbakken slogans en beloftes.

Ik besloot dat de filosofie van Heel Gezonde Mama en Ringana perfect bij elkaar aansluiten. En met heel veel plezier sloot ik Ringana in mijn hart en werd ik partner. Want ja....als je verse verzorgingsproducten en voedingssupplementen maakt, mogen ze niet in winkels liggen. De énige manier om deze producten bij zo veel mogelijk huishoudens in Europa te krijgen is door enthousiaste partners zoals ik zelf die er over vertellen en je eventueel wat laten uitproberen.
Hoe vaak ik wel niet hoor dat dit gewoon Multi Level Marketing is... En ja, dat dacht ik in het begin ook! Maar ook daar gaat de 100% Etisch regel van Andreas op: er is geen énkel MLM programma dat ik ken dat zó eerlijk en goed in elkaar zit als die van Ringana. 100% uniek! Partners investeren niets anders dan alleen hun tijd en aandacht. Voorraad is niet nodig, want alles wordt vers gemaakt in Oostenrijk. Er is niemand die achter mijn broek aan zit om klanten of partners te winnen...ik deel mijn enthousiasme over Ringana op mijn eigen -échte- manier. En voor iedereen zijn er volop kansen om een bijverdienste of zelfs salaris te verdienen zonder dat dit ten koste gaat van anderen. Ik heb dit nog nooit bij andere producten die via netwerken verkocht worden gezien.

Werken met Ringana brengt je op allerlei gebieden op een hoger plan. Je leert over jezelf, je leert over ons milieu, de impact die dagelijkse dingen hebben op ons lichaam en onze aarde. We worden gestimuleerd het beste in en voor ons zelf én onze wereld naar boven te halen. Dat doen we met elkaar, als team van partners, maar ook vanuit de hele bedrijfsfilosofie blijft dit stromen. En nu ben ik toegekomen aan mijn volgende stapje op dit bijzonder leerzame pad: ik ben mijn eigen team van partners  gestart. Vanaf nu ga ik mensen coachen die badkamers groener willen maken. Die mee willen werken aan de groene droom van Andreas Willfinger en ál die andere mensen die geloven dat het kan. Wij zijn een groter groeiende groep die zegt: het kan anders! Het kan dier- en milieuvriendelijk. We kúnnen genieten van fijne producten zónder consessies te doen aan het milieu, dieren, of onze eigen gezondheid. We kunnen de béste ingredienten ter wereld gebruiken en de producenten (boeren) eerlijk betalen. We kunnen 100% werkzame ingredienten gebruiken en toch betaalbaar zijn (al was het alleen maar omdat je er minder van nodig hebt voor een geweldig effect!).....YES WE CAN!

Dus....beste hoge heren bij de klimaattop.....als wij er aan kunnen werken, kunnen jullie het ook. Durf stappen te zetten en stop met consessies doen. Want dat is niet nodig. Mensen als Andreas bewijzen dat.
YES YOU CAN!

Mama Sanna

P.S.: wil je meer weten over Ringana, of over het partnerschap? Kijk gerust op deze pagina : RINGANA En je mag mij er altijd over contacteren via : sanna@heelgezondemama.eu of telefonisch op: (00) (31) (0)6-55830896

Geen opmerkingen:

Een reactie posten