maandag 25 juli 2016

9 zomerse toppers voor in de koffer!

De zomer is nu voor iedereen echt begonnen. Velen van jullie trekken er de komende tijd op uit om te genieten van de warme zomerzon. Deze weken laden we ons vaak op voor de rest van het jaar. De zon is dan ook erg belangrijk voor onze gezondheid. Maar je weet het: doe het verstandig!

Voor wie verstandig wil genieten van alles wat de zon en de zomer je biedt, heb ik hier een overzicht van de top zomer producten van Ringana. Een aantal van deze producten zijn onmisbaar wanneer je echt optimaal voordeel wilt halen uit deze weken zodat je lijf er de rest van het jaar op kan teren.

Ik noem eerst mijn eigen favorieten, en daarna geef ik je nog een paar tips voor producten die misschien bij jou passen.

Wil jij meer info over Ringana en/of deze producten? Kijk dan op www.heelgezondmooi.nl Je kunt ze daar ook bestellen. 

Geniet van jouw zomer!

Mama Sanna


Mijn favorieten:

1. STERKE LIJFWACHT. Wie zijn huid op natuurlijke wijze wil beschermen zit helemaal goed met de watervaste, nanodeeltjesvrije RINGANA zonnebalsem SPF 20. De oostafrikaanse olie Crambe Abyssinica is niet vet en laat zich makkelijk opbrengen. Coenzym Q10 vormt een symbiose met een kurkuma-extract: samen gaan ze de strijd aan met de vrije radicalen en verhinderen zo vroegtijdige huidveroudering.

2. ENDLESS SUMMER. De RINGANA bruiningsactivator is een intelligente after-sunverzorging met speciale ingrediënten die je bruine tint versterken. Het ruikt zacht naar kokos, trekt snel in en zorgt voor een aangenaam aanvoelende huid. Sintjanskruidextract, aloë vera en ontstekingsremmend zoethoutwortelextract kalmeren en verzorgen tegelijkertijd en zorgen voor een lang aanhoudende bruine tint.

3. COOL BLIJVEN. De RINGANA benenspray is op hete zomerdagen de perfecte verfrissing voor je hele lichaam! Met extracten van chinese mint en gember is deze spray aangenaam verkoelend en zorgt voor een snelle opkikker. Tip: zet hem in de koelkast voor een heerlijk frisse kick op extra hete dagen.

5. KLEIN MAAR FIJN. Met de praktische RINGANA reisverpakkingen hoef je onderweg niet zonder je lievelingsproducten te zitten. Van de gezichtsverzorgingsset, de lichte makeup tot en met de lichaamsverzorging: de RINGANA mini’s zijn tijdens iedere vakantie je ideale reisgenoten.

7. SUPERFOOD TO GO.  De drie op elkaar afgestemde “PACKS 1 day” verzorgen je lichaam met alle belangrijke vitamines, mineralen en secundaire plantstoffen. Door hun handige formaat zijn ze ideaal voor onderweg en voor op reis.

9. LET THE SUNSHINE IN. RINGANA CAPS sun zijn je slimme metgezellen voor zomer, zon en zonneschijn. Extracten van afrikaantjes, Polypodium Leucotomosblad en groene thee reactiveren de natuurlijke beschermings- en herstelfuncties van je huid. Ze beschermen je tegen vrije radicalen en vroegtijdige huidveroudering en geven je huid zo een “healthy touch” ;-)

En deze zijn ook erg handig in de zomer:

 4. SHAKE IT BABY. De RINGANA shaker is niet alleen uitstekend geschikt als waterreservoir tijdens een ontspannen dagje aan het strand, maar hij biedt  ook eindeloos veel mogelijkheden voor ijskoude supershakes: gewoon wat crushed ice samen met eenRINGANA PACK shaken en je hebt een iced-superfood-frappé: voor wie op de lijn let een heerlijke verfrissing op hete zomerdagen.

6. NATUURLIJKE ENERGIEBOOSTER. RINGANAchi_ _, de energydrink ter grootte van een shotje, brengt je niet alleen snel op volle toeren, het is ook het perfecte alternatief voor koffie.  Gember, maca, ginseng en natuurlijke cafeïne bevorderen je prestatievermogen, maken je alert en bevorderen je concentratie op geheel natuurlijke wijze.

8. HET KOELE NAT. Wanneer je na het zwemmen niet meteen je natte badpak uittrekt, kan je onderlijf snel afkoelen: zo krijgen bacteriën vrij spel. RINGANA CAPS hydrobevatten cranberry-extract dat deze bacteriën ervan weerhoudt zich op je blaaswand te vestigen. Werkzame stoffen uit de hibiscusbloesem en indische dovenetel hebben ook een gunstige werking op de gezondheid van je blaas.


Nu staat niets je meer in de weg voor een perfecte vakantie ;-)

METEEN BESTELLEN? KLIK HIER


Geen opmerkingen:

Een reactie posten