vrijdag 17 maart 2017

Geef je huid eens een extraatje!Wist jij dat je huid elke dag anders is? Hoe je huid er uit ziet,  aanvoelt of functioneert wordt bepaald door verschillende factoren. Denk hierbij aan voldoende slaap, je voeding, de temperatuur, hormonale veranderingen en je omgeving bijvoorbeeld. Toch gebruik je elke dag hetzelfde verzorgingsproduct.

Natuurlijk heb je een basistype huid (b.v. droog of geneigd tot vet enz.) en heb je daar je gezichtsverzorging op aangepast. Ook bij Ringana hebben we die basisverzorging voor vier verschillende huidtypes. Ik ben er al twee jaar bijzonder tevreden over: het is niet te vergelijken met andere producten wat betreft werking én wat betreft de voordelen voor je gezondheid. Toch introduceert Ringana vandaag de –wat zij zelf noemen- “missing link”: de ADDS
Met deze ADDS kun je je huid precies dát extraatje geven wat je op dat moment nodig hebt zodat je optimaal op de behoefte kunt inspelen. Het gevolg: een nóg stralender en gezonde gezichtshuid!

De ADDS worden (het woord zegt het al) toegevoegd (Engels: "add") aan één van de serums. Deze serums (Anti Rimpel serum of Hydraterend Serum) gebruik je dagelijks. Zij vormen de basis van je gezichtsverzorging en zorgen voor het algemeen groot onderhoud. De ADDS zijn als het ware de “fine-tuning” die weken als een extraatje bij specifieke behoeften van je huid. Er is slechts één “pompje” (druk op de pomp van het flesje) nodig per dag. Het is dus zeer zuinig in gebruik.

Er zijn drie verschillende ADDS: GLow, Repair en Effect.  Wat doen ze?

GLOW Beschermt de huid tegen milieu-invloeden en geeft de huid een energie boost. Waardevolle actieve bestanddelen geven een perfecte complexie dat er zichtbaar mooier uitziet. De huid krijgt een meer egale teint en haar jeugdige uitstraling wordt hersteld.
Met o.a. Niacinide wat de collageenproductie ondersteunt, Bioflavonoiden uit citrusvruchten die de celvernieuwing stimuleren en Maurove wat ontgiftend werkt en de celstofwisseling herstelt.

REPAIR Kalmeert en herstelt. Het verfijnt de porien. Deze versie is perfect voor diegenen onder ons die last hebben van hormonale verstoringen. Repair is zeer effectief tegen couperose, bevordert de elasticiteit, reguleert de talgproductie en heeft ook een ontstekingsremmende werking. Dat maakt het ook bij uitstek geschikt voor de huid die last heeft van (jeugd)puistjes.

EFFECT Verstevigt, herstelt en vermindert rimpels. De blauwe kleur wordt veroorzaakt door koper-peptide. Een zeer kostbaar ingredient wat van nature in ons lichaam voorkomt, maar afneemt naarmate we ouder worden. Het stimuleert o.a. de collageen-aanmaak, ondersteunt de celvernieuwing en het immuunsysteem, werkt onstekingsremmend en ondersteunt diverse processen die heel diep in onze cellen plaatsvinden.
Placebo gecontroleerde studies gaven aan dat er na gebruik van EFFECT een toegenomen huiddikte en elasticiteit waargenomen kon worden. Je zou bijna kunnen spreken van een natuurlijk Botox Effect!

Wat maakt de ADDS zo speciaal?

De ADDS zijn uniek in hun werkzaamheid. Zeker in de wereld van de natuur-cosmetica, is er geen merk ter wereld te vinden met zo’n hoge werkzaamheid. En dat zonder enige toevoeging van hulpstoffen. Ringana is er weer in geslaagd High Tech kennis te matchen met liefde en respect voor mens, dier en milieu. Je zult geen énkele chemische toevoeging vinden in de producten en dus ook niet in de ADDS. Sterker nog:
Álle ingredienten in hun gebruikte proporties staan vermeld op de verpakking (en op de website). Deze transparantie is nog nooit eerder vertoond in de wereld van de cosmetica. Dus met ADDS brengt Ringana niet alleen een revolutie teweeg in de verse cosmetica, maar zet ze ook een nieuwe standaard voor de hele beauty industrie!

Wil je meer weten over de ADDS? Of wil je meer weten over Ringana producten in het algemeen? Dan kun je nu kijken op de volgende links:


Ringana algemene informatie: www.heelgezondmooi.nl

En je mag me natuurlijk ook altijd persoonlijk contacteren. Altijd van harte welkom!

Mama Sanna