Doorgaan naar hoofdcontent

Geef je huid eens een extraatje!



Wist jij dat je huid elke dag anders is? Hoe je huid er uit ziet,  aanvoelt of functioneert wordt bepaald door verschillende factoren. Denk hierbij aan voldoende slaap, je voeding, de temperatuur, hormonale veranderingen en je omgeving bijvoorbeeld. Toch gebruik je elke dag hetzelfde verzorgingsproduct.

Natuurlijk heb je een basistype huid (b.v. droog of geneigd tot vet enz.) en heb je daar je gezichtsverzorging op aangepast. Ook bij Ringana hebben we die basisverzorging voor vier verschillende huidtypes. Ik ben er al twee jaar bijzonder tevreden over: het is niet te vergelijken met andere producten wat betreft werking én wat betreft de voordelen voor je gezondheid. Toch introduceert Ringana vandaag de –wat zij zelf noemen- “missing link”: de ADDS
Met deze ADDS kun je je huid precies dát extraatje geven wat je op dat moment nodig hebt zodat je optimaal op de behoefte kunt inspelen. Het gevolg: een nóg stralender en gezonde gezichtshuid!

De ADDS worden (het woord zegt het al) toegevoegd (Engels: "add") aan één van de serums. Deze serums (Anti Rimpel serum of Hydraterend Serum) gebruik je dagelijks. Zij vormen de basis van je gezichtsverzorging en zorgen voor het algemeen groot onderhoud. De ADDS zijn als het ware de “fine-tuning” die weken als een extraatje bij specifieke behoeften van je huid. Er is slechts één “pompje” (druk op de pomp van het flesje) nodig per dag. Het is dus zeer zuinig in gebruik.

Er zijn drie verschillende ADDS: GLow, Repair en Effect.  Wat doen ze?

GLOW Beschermt de huid tegen milieu-invloeden en geeft de huid een energie boost. Waardevolle actieve bestanddelen geven een perfecte complexie dat er zichtbaar mooier uitziet. De huid krijgt een meer egale teint en haar jeugdige uitstraling wordt hersteld.
Met o.a. Niacinide wat de collageenproductie ondersteunt, Bioflavonoiden uit citrusvruchten die de celvernieuwing stimuleren en Maurove wat ontgiftend werkt en de celstofwisseling herstelt.

REPAIR Kalmeert en herstelt. Het verfijnt de porien. Deze versie is perfect voor diegenen onder ons die last hebben van hormonale verstoringen. Repair is zeer effectief tegen couperose, bevordert de elasticiteit, reguleert de talgproductie en heeft ook een ontstekingsremmende werking. Dat maakt het ook bij uitstek geschikt voor de huid die last heeft van (jeugd)puistjes.

EFFECT Verstevigt, herstelt en vermindert rimpels. De blauwe kleur wordt veroorzaakt door koper-peptide. Een zeer kostbaar ingredient wat van nature in ons lichaam voorkomt, maar afneemt naarmate we ouder worden. Het stimuleert o.a. de collageen-aanmaak, ondersteunt de celvernieuwing en het immuunsysteem, werkt onstekingsremmend en ondersteunt diverse processen die heel diep in onze cellen plaatsvinden.
Placebo gecontroleerde studies gaven aan dat er na gebruik van EFFECT een toegenomen huiddikte en elasticiteit waargenomen kon worden. Je zou bijna kunnen spreken van een natuurlijk Botox Effect!

Wat maakt de ADDS zo speciaal?

De ADDS zijn uniek in hun werkzaamheid. Zeker in de wereld van de natuur-cosmetica, is er geen merk ter wereld te vinden met zo’n hoge werkzaamheid. En dat zonder enige toevoeging van hulpstoffen. Ringana is er weer in geslaagd High Tech kennis te matchen met liefde en respect voor mens, dier en milieu. Je zult geen énkele chemische toevoeging vinden in de producten en dus ook niet in de ADDS. Sterker nog:
Álle ingredienten in hun gebruikte proporties staan vermeld op de verpakking (en op de website). Deze transparantie is nog nooit eerder vertoond in de wereld van de cosmetica. Dus met ADDS brengt Ringana niet alleen een revolutie teweeg in de verse cosmetica, maar zet ze ook een nieuwe standaard voor de hele beauty industrie!

Wil je meer weten over de ADDS? Of wil je meer weten over Ringana producten in het algemeen? Dan kun je nu kijken op de volgende links:


Ringana algemene informatie: www.heelgezondmooi.nl

En je mag me natuurlijk ook altijd persoonlijk contacteren. Altijd van harte welkom!

Mama Sanna

Reacties

Populair

Recept: Fries roggebrood

Een recept voor het échte roggebrood, zonder tarwe, geraffineerde suiker, gist, conserveringsmiddelen of broodverbeteraars. Wie kent het niet: het échte Friese roggebrood… Dat hele donkere, beetje plakkerige brood waar je nog de hele korrel in ziet? Je kunt het natuurlijk in elke supermarkt kopen, maar aangezien wij Heel Gezond willen eten, en dus geen broodverbeteraars, suiker, conserveringsmiddelen en dat soort dingen willen eten, wordt dat al best een beetje lastig. Daar komt nog bij dat in de meeste roggebroodjes in de supermarkt tarwe is toegevoegd. En dat wil ik liever niet. Dan heb je als alternatief het fantastische Soggus roggebrood, dat je bij de Natuurwinkel kan kopen. Lekker! Maar wel behoorlijk prijzig. Dus….wij maken het gewoon lekker zelf! Tot voor kort was het nog nooit gelukt een goed recept te vinden, wat ik aan kon passen aan mijn wensen. De meeste recepten gebruiken roggemeel. Maar dat geeft nooit het effect van het roggebrood wat je in de winkel of b

Recept: Drakenbrood

Recept voor Drakenbrood Herfsttijd/Michaëlstijd is de tijd van het overwinnen van onze angsten en donkere kantjes in ons zelf. Dit vergt moed. 29 september is de dag van St. Michaël, de Aartsengel die de duivel (draak) versloeg en uit de hemel bande. Voor kinderen wordt deze innerlijke beleving van de herfsttijd verbeeld door het verhaal van Joris en de draak. Ridder Joris die de draak verslaat is een prachtig beeld van moed en kracht.  Speciaal voor deze dag wordt dan ook een drakenbrood gebakken die symbool staat voor de overwinning van het goede over het kwade, en het aanspreken van je eigen moed. Voor iedereen die deze kwaliteit kan gebruiken, of voor hen die zojuist hun eigen “draken” succesvol hebben bestreden, is hier het recept voor een Heel Gezond drakenbrood, uiteraard natuurlijk gezoet. Het deeg wordt bereid in de broodmachine. Dit scheelt een heleboel werk en “gedoe”. Maar natuurlijk kan het ook heel leuk zijn om zelf deeg te kneden. Daar schrijf ik een

Boter klaren stap voor stap

Wanneer je niet goed tegen koemelk-eiwit kan, is het klaren van boter vaak een handige oplossing. Hierbij zijn de eiwitten uit de boter gezeefd (geklaard, dus) en blijft alleen het botervet over. In de oosterse keuken is deze vorm van boter ook bekend als “Ghee”. Je kunt het ook in de natuurwinkel of toko kopen, maar dan kost het vaak een vermogen. Veel handiger is het om het zélf te maken. Je kunt dan zelf kiezen of je voor biologische of reguliere boter gaat. Let op: dit kan een oplossing zijn voor mensen met een koemelk EIWIT-tolerantie. Voor mensen met een lactose-intolerantie lost dit niets op. Lactose blijft ook in de Ghee aanwezig. Er kunnen ook nog sporen van het eiwit achterblijven, dus heb je een sterke intolerantie? Probeer dit dan voorzichtig uit. Waarom bakken met (geklaarde) boter? Bij het verhitten van vetten, ontstaat er een reactie in de moleculen. Dit gebeurt vooral bij de onverzadigde vetzuren. Zij zijn wat men noemt “niet stabiel” bij verhitting. Die ni