woensdag 26 maart 2014

Mama groeit....

Vandaag even geen recepten, tips of weetjes....Nee, vandaag is een belangrijke stap gezet in het proces van het professionaliseren van mijn Heel Gezonde Mama concept: vanaf vandaag is Heel Gezonde Mama ingeschreven bij de Kamer van Koophandel!

Na een lange tijd van uitwerken van plannen, nadenken, (markt-)onderzoeken, en het nagaan van alle beschikbare opties, was het vandaag dan zo ver: vanaf nu mag Heel Gezonde Mama zich een bedrijf noemen. Wat het voordeel hiervan is is voor jullie, mijn langzaam groeiende lezerspubliek? Dat alle know how en expertise van de afgelopen 25 jaar in de komende jaren concreet vorm gegeven kan worden in diverse producten én diensten die jou kunnen helpen een (holistische) gezonde levensstijl te vinden!

Om dit te kunnen realiseren is het ook nodig dat deze blog vervangen gaat worden door een echte website. Wees gerust: ik blijf nog steeds mijn blogjes schrijven, en zelfs op een meer regelmatige basis. Maar de blog wordt onderdeel van een uitgebreide website, waar je nog véél meer op gaat kunnen vinden dan alleen deze leuke recepten, tips en weetjes. De komende week post ik waarschijnlijk dus even geen nieuwe recepten: ik ga mij richten op het maken van de website, zodat deze in april gepresenteerd gaat worden. 1 april sla ik wijselijk over, dus op 2 april kun je nieuws van mij verwachten!

Houd je me dus in de gaten?

Intussen kun je mijn dagelijkse wederwaardigheden natuurlijk blijven volgen. Doe dit door mij te volgen op Facebook (www.facebook.com/heelgezondemama) en/of op twitter: SannavanTets

Tot heel snel!

Sanna

P.S.: wil je wat leuks horen? Ik heb deze datum voor de inschrijving puur intuitief gekozen. Ik voelde dat ik het vandaag moest doen. Grappig genoeg checkte ik daarna mijn horoscoop (www.astrologyzone.com) en daar werd gezegd dat de 26e een topdag was voor zaken. Nou, meteen mijn afspraak bevestigd natuurlijk! Maar  toen ik vandaag terug reed van de KvK, en mijn bedrijf officieel "geboren" was, besefte ik opeens dat de cijfers van de datum van vandaag exact mijn geboortedag vormen! Kijk maar: 26+3= 11 en 2(0) + 14 is 7. Inderdaad, ik ben geboren op 11 juli ......En 11 en 7 zijn mijn "lucky numbers", die al mijn hele leven een grote rol spelen. Wow.....Vind jij dat toevallig??? :)