maandag 13 april 2015

Lentezon: geniet veilig en met volle teugen!

Het is Lente!

De eerste mooie dagen zijn begonnen. Wat is het toch heerlijk om weer van het zonnetje te kunnen genieten. De zon is heel erg belangrijk voor de aanmaak van vitamine D, die niet alleen belangrijk is voor onze botten, maar ook voor heel veel andere processen in ons lichaam. Wist je bijvoorbeeld dat ons immuunsysteem ondersteund wordt met vitamine D?

Toch is het ook belangrijk de huid te beschermen tegen het verbranden. Want verbranden is echt niet goed. Het is dus belangrijk om te smeren. Maar zorg dan ook dat je gezond smeert! Want oei, oei, oei…er zit heel wat rommel in de reguliere zonnebrandcrèmes! Van minerale olieën, parfums en parabenen tot nano-deeltjes die je lichaam binnen dringen. Al die chemische ingredienten leggen misschien een zonwerend laagje op je huid, maar voeden je huid met lichaamsvreemde stoffen. Je kunt dat vanaf dit jaar anders doen!

De zonnebrand crème van Ringana is de enige in Europa die bij de Duitse Cosmetica-analyse een donker groene smiley kreeg. Dat betekent dat het niet alleen het beste is voor je huid, maar ook voor het milieu en diervriendelijk. (Dat laatste is logisch, alles van Ringana is veganistisch!).
De crème is op volledig plantaardige basis en bevat geen nano-deeltjes. Dat is uniek te noemen. Het smeert goed uit en laat geen witte waas achter, wat je normaal ziet bij natuurlijke zonnebrand cremes. En dan is hij ook nog eens super waterproof!

De laatste voordelen komen niet door een chemisch trucje, maar gewoon door gebruik te maken van o.a. Abessijnse olie uit Oost Afrika. Deze olie trekt heel snel in de huid. De combinatie van Q10 met curcuma extract beschermt de huid tegen schadelijke radicalen en ondersteunt de cel vernieuwing. Mariadistel, koolzaad- en tung olie versterken op een natuurlijke manier de beschermfactor. En natuurlijk wordt jouw zonnebrandcrème weer vers gemaakt en direct naar je thuis gestuurd.

Bescherm jezelf (en je gezin) dit jaar dus met het beste van het beste. Wanneer je aan het einde van dit zonne-seizoen trouwens nog een restje zonnebrand over hebt, kun je de fles invriezen. Dan heb je van de winter of de volgende lente alvast wat zonnebrand in huis.

Meer weten over Ringana of bestellen? Kijk op de website: http://www.ringana.com/nl/1048914  of bel of mail me even. Ik vertel je er graag meer over.

Mama Sanna

Telefoon: (+31) (0)6 55830896